lördag 22 maj 2010

Draw mohammed day






Just my participation a couple of days too late. Very basic, made in Paint. Just played around some with rage boy a couple of months ago. It is probable that rage boy is even named mohammed since that is a popular name among the arselifters.

5 kommentarer:

ANTI-ISLAMIST sa...

Hallå! Någon hemma?

Här är övergivenheten total?!

--------------------------------


Åtelskådning:

Bosniska muslimer.

http://tinyurl.com/skrymtande-uslingar

http://tinyurl.com/fula-hycklare
---------------


just nu ringer en musse till Täppas och klagar över diskrimineringen av muslimer - har du något finger med i det spelet?

Anonym sa...

Hello!? Did you participate in "draw muhammad 2011"? It was a blast ;)

swed sa...

Imponerande blog, hörrö. Heter det blog, förresten? hoho... Du har inte blogat så mycket du, Robin trots att det förefaller vara en viktig fråga för dig! En hjärtefråga, va'? Med två inlägg sedan 2008 måste du vara bland de sämsta blogarna i hela Sverige. Du tycks inte riktigt tända den där gnistan du vet. Äh, det gör du antagligen inte för jag gissar på goda grunder att du är ganska pasch, beng, stupid med andra ord. Tycker du inte att det är lite infantilt att kalla en blogg (det är faktiskt så det stavas) för Fuck Islam Blog. Infantilt betyder alltså barnsligt. Fan Ta Islamblogg. Hade varit ett bra alternativ. Vafan, vi bor i Sverige och det är knappast coolt att hela tiden försöka införa dessa Anglosaxiska ord om man nu inte vänder sig till en utländsk publik. Nä visst nä, utlänningar är ju inte välkomna. Förresten, Anglosaxiska är det samma som Engelska. Robin, du är fullkomligt obegåvad, din blog (hoho) är definitivt obegåvat skött. Du är minst sagt en katastrof för dina egna åsikter. Du kan ju dock trösta dig med att du inte är ensam. hoho…

Anonym sa...

Apes? Stil min vän!

Karpstryparn sa...

Kom igen nu, Robbin, sätt fart på bloggen! Försök att skriva inlägg ett par gånger per vecka, bloggar som dina behövs.